top of page

Over ons

Op deze website verhuren wij chalets in en rondom de omgeving Utrechtse Heuvelrug. Het huren van chalets is erg gewild. Gaat u thuis verbouwen? Wilt u een periode overbruggen vanwege bijvoorbeeld de aan en/of verkoop van uw woning? Of gaat u scheiden van uw partner? Het is dan fijn dat u een chalet kunt huren voor een niet al te lange huurperiode. Wij denken graag met u mee in positieve en in mindere tijden en zoeken graag naar een passende oplossing. 

Wij verhuren via deze website chalets in het mooie vakantiepark De Bonte Vlucht in Doorn. Het park is gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en is centraal gelegen in Nederland. Wij willen dat huurders en/of vakantiegangers ultiem comfort ervaren en maximaal kunnen ontspannen in de bossen. Wij verhuren een volledig schone accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Wij zijn uw aanspreekpunt en mocht het nodig zijn, zijn wij snel ter plaatse. 

Bent u geïnteresseerd? Bekijk onze chalets op de website. Heeft u vragen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Gezonde groet, 

Van Zetten Vastgoed Verhuur B.V. 

 

Prive BBQ
& Vuurkorf
Fiets verhuur
Zwembad
Tennisbaan
Fitness
Afhaal & Bezorging restaurant de Bonte Koe
bottom of page